Deknock.es is een kleinschalig familiebedrijf dat sinds 2008 gespecialiseerd is  in vastgoed & aankoopbegeleiding. 

​

We werken enkel op afspraak vanuit ons kantoor in Granadilla de Abona (niet voor het publiek) en aanvaarden slechts een selectie klanten waaraan we een perfecte service willen leveren! 

​

Dominiek Deknock en familie…

Na een carriere in de toeristische sector in België als Vice President Industry Relations bij Liberty TV en Event TV verhuisden ze 18 jaar geleden met hun gezin naar Tenerife om er de sales en de marketing waar te nemen van de Canarische hotelketen "Dreamplace Hotels & Resorts" (Gran Tacande, Noeila, Villa Tagoro). 

​

In 2005 verliet Dominiek Dreamplace hotels om zich als zelfstandig consultant te vestigen in de toeristische en online sector waarbij de eerste contacten met de lokale immobiliën- en zakenwereld gelegd werden. Ook werd in deze periode desktopguides opgestart, een internet bedrijf en uitgeverij van digitale tijdschriften zoals "tenerife addict" en "vivir.be” en sinds 2017  “www.Tenerife.Fashion“. 

​

Dominiek was van 2007 tot april 2013 honorair ”Adviseur Buitenlandse Handel voor de Canarische Eilanden” waardoor een permanente samenwerking met het consulaat in Santa Cruz de Tenerife en de ambassade in Madrid ontstond. In april 2013 werd deze functie wegens herstructurering van buitenlandse zaken in België opgegeven. 

​

Sinds 2008 werkt Deknock.es (Dominiek Deknock en echtgenote Françoise Emmery) volledig in de immo sector, een markt die perfect matcht met Dominiek zijn studies als assistent architect en de jarenlange ervaring in de Europese toeristische sector. Deknock.es verkocht succesvol appartementen in Caleta Palms Resort (La Caleta), Magnolia Golf Resort (La Caleta) alsook stonden ze bij in het project management van verschillende individuele villa’s in de zone van de Golf van Costa Adeje. In die periode werd ook bijstand verleend aan tientallen Belgen & Nederlanders om hun aankoopproces succesvol af te ronden. 

​

Sinds 2013 vervoegde onze dochter Julie Deknock de activiteiten waarna ook in 2018 Laura Deknock het team vervolledigde! 

​

In 2018 is de uitdaging compleet met de exclusieve vertegenwoordiging van de projecten Minerva en Westhaven Bay in Costa del Silencio. 

​

Deknock.es is lid van APEI (Spaanse Immo Experts), adviseur bij FEPECO (Federatie van bedrijven in relatie met de bouw) en we beschikken over een Belgisch Occasioneel BIV nummer en BIV verzekering.

Occasioneel BIV 511433

Deknock.es in de pers en de media…

Publiciteit Inflight TUIFLY 2017 - 2018

Publiciteit “Guards Royal Polo Club” London 2018 Yearbook

Onderhoud met FEPECO en viceconsejero de Turismo del Gobierno de Canarias, Cristóbal de la Rosa over de regularisering van de vakantieverhuur wetgeving…

Publiciteit Inflight Brussels Airlines 2017

Of telefoneer of WhatsApp ons op +34 - 658 - 905.539 of +32 - 472 - 443.667

Deknock.immo are registered agents in Tenerife Spain experts in real estate registered in Spain under nº2774 and Belgium BIV 511433